Pages

Monday, August 27, 2012

Onödigt bloggande

Alla hemmets grabbar sussar sött, så det är jag och en bra film, vilket inte är helt fel faktiskt.

Helgen har bjudit på kortspel med mycket trevligt sällskap. Vi spelade sjuan, förolämpningarna och svordomarna flög över bordet till höger och vänster. Ah kortspel, connecting people! Det blev även lite drinkar i mina nya fina glas som jag ska ta en bild på! Nyinköpta och urtjusiga!

......nu tog det stopp, kommer inte på mer att skriva.......

Jaha, lika bra att avsluta då.....

Tjingeling!
Thursday, August 23, 2012

Tjejkväll

Igår så hade jag och bästisen blivit hembjudna till I på tjejkväll. Varma mackor, världens godaste kladdkaka, lösgodis och The Notebook. Det är bra att titta på med tjejer, då kan man gråta hur mycket man vill utan att någon tycker man är konstig. Vi bestämde oss för att se the notebook eftersom dom andra inte hade sett den ännu, makes for an even better night! :) Det var ett tag sen jag sett filmen, min sambo gillar den inte så vi kollar aldrig på den när han är hemma.

När K-J kom hem (gift med I) så skulle vi precis hugga in i kladdkakan. Vi fortsatte att titta på filmen och tårarna forsade på oss allihopa. När filmen var slut kom K-J och undrade vad i hela fridens namn det var för film vi tittade på, han hade inte hört annat än snörvel och snyftningar den senaste halvtimmen. Vi tittade på honom med rödgråtna ögon och började o:ah och aahh:a över hur bra och otroligt fin filmen var, och naturligtvis över hur snygg Ryan Gosling är!
Jättemysig kväll, och vi kom fram till att det är bra att gråta till film, man kan snyfta ut rejält och samtidigt äta godis och kolla på människor som alltid ser bra ut i håret.

Måste absolut göras om snart!

När jag kom hem hade sambon redan somnat så jag läste ett kapitel i Twilight, bara för att fläska på lite till med tonårskärlek och snygga frisyrer.

Håhåjaja, idag blir det jobb igen! Men innan dess ska jag passa gudbarnet en timme eller två :)

Tjingeling
Monday, August 20, 2012

Vuxen

Då var det klart då, jag har fått en tillsvidaretjänst på sjukhuset!  Skrev på kontraktet idag och det kändes himla bra! Sommaren har flugit förbi i en rasande fart och har haft både bra och dåliga dagar. Men jag är väldigt glad över att inte längre vara vikarie, utan faktiskt en fast anställd. Det känns roligt och väääääldigt vuxet! Hehe! Inte för att man blivit minsta lilla mer vuxen, men ändå, lite vuxenpoäng är det allt! Det känns framförallt skönt att veta var man ska jobba och hur den närmaste framtiden kommer att se ut, jag trivs väldigt bra på min avdelning och är mycket glad över att få stanna kvar där! :)

I övrigt så har jag scrappat hos bästisen och löst korsord i hundratal. Jag är på jakt efter ett lämpligt bord till extrarummet så jag kan pyssla hemma också. Visserligen kan jag pyssla i köket, men det kräver även att man har material. Jag har ganska mycket tyger och sånt, men det finns ju annat man vill pyssla med också, så nu ska jag börja samla på mig lite material, kanske scrappa ett album snart. Då behöver man klister, och papper, och kanske foton!?!

I övrigt så är det väldigt intensiva veckor på jobb så det blir inte alltför mycket tid eller ork till annat, men snart har jag en ledig dag och då är det kanske läge att kila ner på stan och checka utbudet på pysselgrejer, det kliar lite i fingrarna faktiskt! :)

Nej nu får man fundera lite på middag kanske!

Tjingeling!
Monday, August 13, 2012

Tillbaka igen!

Hej och hå!

Nu har man haft lite sommaruppehåll på bloggen, det var välbehövligt. Första tiden på nya jobbet var mycket tufft, man slängs in i verkligheten och så står man där, helt grön med en massa ansvar och problem att lösa.

Men jag har kämpat mig igenom och börjar så smått att komma på fötter och få lite mer självförtroende under bältet. Vi får se vad som händer efter sommaren, min chef är på semester just nu, så var jag kommer att hamna efter sommaren, det vet jag inte ännu. Det är lite jobbigt, för man vill ju gärna veta vad som ska hända.

Det har hänt en hel del annat, bland annat har vi flyttat in i nya lägenheten, och vi stormtrivs! Vi har skruvat ihop alla ikea möbler (det var den största pärsen) och till och med hunnit få upp lite tavlor och bilder på väggarna! :) Det börjar kännas mer och mer hemtrevligt och det ekar inte fullt lika mycket. Katterna stormtrivs och Lucas (den svarta katten) verkar mycket mer lugn och inte så spänd.

Nu ska jag kila till jobbet! :)

Ha en fin dag allesammans!