Pages

Friday, December 19, 2008

Jag ar sa glaaaaad!

Ja, skriver pa alsklingens dator sa det blir inga prickar och ringar over bokstaverna. Hinner inte med sa mycket bloggande just nu.....thihi. Vi har det sa mysigt sa mysigt sa. Jag jobbade natt igar natt, imorse kom han och hamtade mig pa jobbet, han hade med sig en bukett rosor. Vi gick hem och nar jag kom in genom dorren sa var dar roseblad strodda over golvet....jag skulle givetvis folja rosenbladen som gick ner till badrummet dar ett varmt bad stod och vantade pa mig. Han tande ljus och hade musik och jag lag och njot i badet hur lange som helst. Han ar for sot, min alskling. Han packade lunch till mig till jobbet haromdagen, forutom middag sa hade han gjort en liten fruktsalad till mig, och sa till efterratt sa hade han plockat ut mina favoritgodisar och skickat med nagra sadana som jag kunde snaska pa under mitt trakiga skift......ja vad ska man saga. Han ar for kar....sa snall och omtanksam och jag ar sa kar sa kar...... :)

Imorgon ska vi till Tyskland och Julmarknaden i Rostock med goda vanner. Efter det sa ar det julbak som galler pa sondag. Vi har lillebror har idag for han ska med till Tyskland imorgon. Men nu ska jag kila for vi ska ga pa bio med storasyster och lillasyster!!!

Toodles
Tuesday, December 16, 2008

Need I say more....













Jag njuter av min älskling och juletiderna. Familjen kommer imorgon och det ska såklart bli jätteskojsigt!!! Massor massor massor av bilder och självklart kommer det fler sen.
Och imorse...........jordbävning??!!!...wooot.....jag vet bara att jag vaknade av att hela huset skakade och tänkte...vafan.....hjälp....spöken!!!!!
Jules: Jag ska göra din utmaning så fort jag får en stund över!
Kram!!!


Wednesday, December 10, 2008

Hmmm....

Idag ringde älsklingen mig och talade om att nu var han bannemig trött på att försöka packa så att han inte gick över vikt gränsen för bagaget. Så han hade bestämt att han ska resa i jeans och en hoodie för dom var tunga och tog upp mycket plats i väskan....så jag skulle inte bli förnärmad eller sur över att han inte klätt sig snyggare för mig för det var flygbolagets fel.

Nu sitter jag här och funderar på om jag är krävande vad gäller klädsel??......egentligen skiter jag i vad han har på sig...bara han själv tycker om det.....jag brukar ge vad jag anser vara goda råd...men det kanske inte han tycker...jag får nog fundera på det??...stackars älsklingen....

Moahahahahaaaaaaa

Toodles
Tuesday, December 9, 2008

Recap

Ja det har varit så mycket så man har inte hunnit blogga alls, ska läsa lite bloggar sen, gotta catch up you know. Iallafall så har jag nu inhandlat julgran, en 150 centimeter söt liten sak, räcker alldeles ypperligt. Sen så käkade jag middag med Mys föräldrar och vi kollade på.....DANSBANDSKAMPEN! My var nämligen där. Det är såhär att My bor i Älvdalen, och vilket band i dansbandskampen kommer från Älvdalen?...Jo...Lars Kristers.....så därför var det rösttvång på just detta härliga, mycket udda band. Vi skulle bara våga inte rösta......! Självklart gick dom vidare, tack vare mina röster såklart...så hon var glad som en spelman och man är en bra kompis. Jag var noga med att tala om för henne att enda anledningen att jag röstade var för att vi är vänner. Hehe ;)

Lite fest sådär på lördagskvällen och på söndag morgon bar det av till Tyskland med jobb. Vi hade en mycket trevlig resa. Besökte julmarknaden i Lubeck och jag köpte en snygg mugg i form av en stövel. Sedan fortsatte vi mot hotellet. IFA är ett mycket trevligt hotell med urmumsig middag och god frukost. Efter rundtur på just detta hotell så åkte vi till Burg och gick i affärerna. Sen så var ju bordershoppen bara ett måste på vägen tillbaka till färjan. Kom hem trött men glad.

Jobbade idag, och vad kan man säga om det...inte mycket....hehe.....

Imorgon kommer Ullisen med sin lille pojke och Karin och fikar. Torsdag är det jobb som gäller och på fredag så kommer äntligen älsklingen hit! Hämtar honom på flygplatsen på morgonen. Weeeeiiiiii!!!

Alles for now!!
Thursday, December 4, 2008

AAAAhhhhh.....

Julstressen har sprungit ifatt mig! Nästa fredag kommer han hit och jag trodde jag hade all tid i världen att förbereda. Men sen kom jag på, jag ska jobba som en galning fram till Lördag, sen ska jag till Tyskland juh....och när jag kommer hem därifrån så ska jag raka vägen till Mys hus, hennes föräldrar ska åka till Afrika i tre veckor. Därför ska jag bo i huset med hunden. Jag måste tvätta och greja. Jobba lite till, ytterligare en Tysklandsresa, två julgranar ska inhandlas och monteras upp, julklappar ska handlas......sen kommer mamma med familj...mormor kommer hit...och pappa ville tydligen hinna stanna förbi också.....ahhhhh......hilfe....


Men.....fy fan vad roligt det ska bli!!!!